Keramisch Parket / Tegels met houtlook

Keramisch parket is al enkele jaren in opmars en daar zijn goede redenen voor. Het bestaat net zoals klassieke keramische tegels uit keramiek, maar met het verschil dat er een houtprint is aangebracht. Naast de houtlook zijn de tegels ook bewerkt om te voelen zoals hout. Dit heeft als gevolg dat keramisch parket nog bijna onmogelijk te onderscheiden is van gewoon parket. Zo straalt keramisch parket altijd warmte, gezelligheid en klasse uit, ook in moderne woningen.

Keramische parket - keramische tegels die er uit zien als parket - oostende

Voordelen van keramisch parket

Naast de aangename uitstraling van parket, heeft keramisch parket nog steeds de voordelen van keramische tegels zoals duurzaamheid, onderhoudsgemak, krasbestendigheid en vlekafstotendheid. Het brengt dus het beste uit beide werelden samen. Verder is het ook vochtafstotend en werkt het goed in combinatie met vloerverwarming. Een nadeel is dat het iets duurder is dan klassiek parket, maar daar tegenover staat dan weer dat keramisch parket veel langer meegaat en veel minder onderhoud nodig heeft. We zien de laatste jaren een opkomst van de formaten de formaten 24x240cm, 30x240cm en 7x60cm. Voor meer details rond de voor- en nadelen van keramisch parket kunt u terecht bij dit artikel van Interieur Desginer.

Terras met keramisch parket tegels

Deze tegels met houtlook zijn zo goed als niet te onderscheiden van echt parket. Bekijk gerust meer foto’s van keramisch parket bij één van onze realisaties in Oostende of kom eens langs in één van onze toonzalen.

Daarnaast worden er ook moderne alternatieve formaten gemaakt voor het bekende visgraat motief bij keramisch parket. Daarvan geeft Venis hieronder een mooi voorbeeld.

Keramisch parket met moderb/alternatief visgraat motief

Andere bedrukkingen op keramische tegels

Naast keramisch parket biedt Boudolf Tegels ook vele andere bedrukkingen aan van keramische tegels. Wij zijn er trots op om ook zeldzamere bedrukkingen aan te bieden. De digitale prints worden verfijnder wat zorgt voor een mooier dieptezicht. Tegenwoordig zijn er ook prints voor 6mm, 12 mm, 20 mm en 30 mm beschikbaar. Kom gerust zelf eens kijken in onze toonzaal of vraag online vrijblijvend een offerte aan.