Plaatsing van tegels door vloerlegger

plaatsing

Boudolftegels beschikt over een eigen plaatsingsteam die dagelijks in de weer is om U een perfect resultaat te garanderen. Zij worden ondersteund door een projectleider die alles vooraf komt bekijken. Efficiëntie en stiptheid kenmerken onze service.

De plaatsing van grote XXL platen zijn we gestart in 2006, we beschikken dus over heel wat kennis.

Bekijk hier onze realisaties.  

ONDERHOUD

Bij vragen over tegelonderhoud staan we altijd klaar om je te adviseren. 

Vloeren, natuursteen, mozaïeken zijn makkelijk te onderhouden. Wij laten ons bijstaan door LITHOFIN die een gamma heeft van professionele producten voor het onderhoud van keramische tegels, natuursteen en XXL-tegels. 

 
Plaatsing van tegels Oostende - Leveren en plaatsen van tegels
Nauwkeurige plaatsing van tegels - Oostende - Regio West-Vlaanderen

BEZIG MET EEN UITDAGEND PROJECT?

Boudolf Tegels staat er om bekend om niet terug te deinzen voor uitdagende, innovatieve projecten. Integendeel, wij bij Boudolf Tegels zijn er trots op om de grenzen van het mogelijke te verleggen samen met onze klant. Wij zijn steeds op zoek hoe we creatiever en innovatiever kunnen omgaan met tegels en het plaatsen van tegels. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren als uw project wat uitdagender is of de plaatsing wat moeilijker.

Wij hebben ervaring met het plaatsen van alle soorten tegels. Daarnaast beschikken wij ook over het nodige gereedschap om deze nieuwere tegels op een professionele manier te plaatsen. Op deze afbeelding ziet u hoe wij XXL tegels op een zeer nauwkeurige en professionele manier plaatsen. 

 

 

STEEDS IEMAND TOT UW DIENST

Vooraf komt een projectleider op bezoek om alles te bekijken. Zo zorgen we dat we voor geen verrassingen komen te staan en voor een goeie afstemming met de klant. Deze projectleider is ook steeds bereikbaar zodat u onmiddellijk antwoord kan krijgen op uw vragen.

Op deze manier zorgt Boudolf Tegels ervoor dat het eindproduct exact is wat de klant voor ogen had.

Plaatsen van keramische tegels zwembad Brugge Oostende