Keramische Tegels

In ons gevarieerd assortiment aan tegels, leggen wij bij Boudolf Tegels een sterke nadruk op onze keramische tegels. Deze tegels zijn al jaren een klassieker die passen in elke woning. Ze zijn duurzaam en hebben het voordeel dat ze kleine kamers ruim doen lijken. Het plaatsen van grote keramische tegels in een douche is daar een ideaal voorbeeld van.

 
Keramische tegels voor in douche - XXL - regio oostende

Eigenschappen

Ze zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast zijn ze krastbestendig en vlekafstotend. Naast deze handige eigenschappen stralen tegels van keramiek ook altijd een zekere klasse uit. Keramische tegels komen vaak voor in XXL-formaat. Dit gaat hand in hand met onze expertise rondom het plaatsen van XXL-tegels.

 
Keramische tegels met print voor in douche - grijs - Oostende

Naast een brede waaier aan klassieke keramische tegels, bieden wij ook de nieuwere soorten aan, zoals keramisch parket en andere varianten met de look van natuursteen of marmer. Deze varianten hebben de voordelen van keramiek zoals duurzaamheid en onderhoudsgemak, maar met een totaal ander uitzicht. Wij hebben een breed assortiment aan motieven en afwerkingen om u de perfecte tegel aan te bieden voor uw woning.

 

In de badkamer

Hieronder ziet u een voorbeeld van zo’n keramische tegel met een alternatief uitzicht en een realisatie met deze tegels in een badkamer.

 

In de douche

Hieronder een realisatie van Boudolf Tegels dat illustreert hoe het gebruik van grote tegels een douche een ruime look kunnen geven.

 
Keramische XXL tegels in douche - grote keramische tegels in douche - douchewand - West-Vlaanderen

Rond het zwembad

Door de alternatieve prints van keramische tegels is het nu ook mogelijk om een look van hout, natuursteen of marmer te geven zodat uw zwembad naadloos aansluit op de omgeving.

 
Blauwe hardsteen xxl natuursteen tegel groot formaat zwembad

In onze tegeltuin

Voor meer voorbeelden kunt u steeds terecht bij onze realisaties.
U kan ook altijd uw vragen online stellen of een bezoekje brengen aan onze toonzaal in Gistel. Daar kunt u met de hulp van onze experts beslissen welke tegels de beste is voor u.

 
Tegeltuin Boudolf Gistel
Bericht delen:

Andere berichten

%d bloggers like this: