Keramische Tegels

In ons gevarieerd assortiment aan tegels, leggen wij bij Boudolf Tegels een sterke nadruk op onze keramische tegels. Deze tegels zijn al jaren een klassieker die passen in elke woning. Ze zijn duurzaam en hebben het voordeel dat ze kleine kamers ruim doen lijken. Het plaatsen van grote keramische tegels in een douche is daar een ideaal voorbeeld van.

Keramische tegels voor in douche - XXL - regio oostende

Daarnaast zijn ze ideaal in combinatie met vloerverwarming. Ze zijn krastbestendig en vlekafstotend. Naast deze handige eigenschappen stralen keramische tegels ook altijd een zekere klasse uit. Keramische tegels komen vaak voor in XXL-formaat. Dit gaan hand in hand met onze expertise rondom het plaatsen van XXL-tegels.

Keramische tegels met print Keramische tegels met print - grijs

Naast een brede waaier aan klassieke keramische tegels, bieden wij ook de nieuwere soorten aan, zoals keramisch parket en andere varianten. Deze keramische tegels hebben de voordelen van keramiek zoals duurzaamheid en onderhoudsgemak, maar met een totaal ander uitzicht. Wij hebben een breed assortiment aan motieven en afwerkingen om u de perfecte tegel aan te bieden voor uw woning.

Keramische tegels met motief - Italiaans design
Keramische XXL tegels in douche - grote keramische tegels in douche