Natuursteen Tegels

Natuursteen tegels met hout - XXL natuursteen tegels op terras samen met hout - Kortrijk

Tegels uit natuursteen vallen in de smaak door hun luxueuze uitstraling en duurzaamheid. Daarnaast is elke natuursteen uniek geschapen door het landschap waar het uit voortvloeit. Zo haalt u een uniek stukje van moeder natuur in huis.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de tegel business is Boudolf tegels de perfecte partner om samen met u de natuursteen te kiezen die het beste bij u past. Naast het traditionele aanbod aan natuursteen tegels is Boudolf tegels er trots op om ook nieuwere en specialere varianten van natuursteen aan te bieden. Kom gerust eens langs in één van onze toonzalen om het volledige aanbod te bekijken.

 

Soorten natuursteen

Er zijn verschillende soorten natuursteen. Marmer, graniet, leisteen en blauwe hardsteen zijn de bekendste voorbeelden. Elke soort heeft zijn unieke look en eigenschappen. Het is dus belangrijk voor uzelf te beslissen welke soort het beste past bij uw woning.

 

Duurzaamheid

Het grote voordeel van natuursteen is de duurzaamheid. Deze tegels behouden hun kwaliteit over de jaren heen en worden zelfs mooier met de tijd. Natuursteen tegels hebben de beste levenscyclus van alle tegels en gaan levenslang mee.

 

Natuurlijk product

Natuurstenen worden gewonnen uit steengroeves over heel de wereld. Dit heeft als gevolg dat elke tegel gevormd wordt door zijn omgeving waardoor elke tegel lichtjes verschillend zal zijn. U zult dus gegarandeerd een unieke vloer hebben die de kwaliteit van de natuur uitstraalt.

 

Badkamers

De kwaliteit en duurzaamheid van natuursteen gaan perfect in combinatie met badkamers. Als uw de juiste soort en afwerking kiest kunt u een tijdloze luxueuze look creëren voor uw badkamer. Daarnaast stralen natuurstenen ook een zekere rust uit zodat u helemaal tot rust kunt komen in uw badkamer. Een goede oplossing voor kleinere badkamers is om natuursteen tegels te kiezen van groot formaat. Zo kunt u met een beperkte ruimte toch een ruime uitstraling verkrijgen.

 
XXL platen in natuursteen in douche - XXL tegels - Roeselare

Terrassen en zwembaden

Natuursteen komt mooi tot uiting in terrassen. Wat past er beter in een natuurlijke omgeving dan een product uit de natuur? Door de speciale eigenschappen van de tegels zal uw terras een kwaliteitsvolle en unieke uitstraling hebben.

 

Woonkamers en keukens

De klasse en authenticiteit van natuursteen komt pas volledig tot uiting in het interieur. In de woonkamer/living, keuken of inkomhal stralen deze tegels een zeker kwaliteit uit die niet te evenaren valt. Daarnaast zijn ze gemakkelijk in onderhoud en gaan ze levenslang mee door hun ongeziene duurzaamheid.

 

Bekijk het volledige aanbod in onze toonzalen

Bekijk meer van onze projecen onder Realisaties.
Kom ook gerust eens langs in onze toonzaal in Gistel om ons volledige assortiment aan natuursteen te bewonderen. Zo kunt u op onze expertise beroep doen om de perfecte natuursteen tegel te kiezen voor uw woning.

 
Bericht delen:

Andere berichten

%d bloggers like this: