OVER ONS

Terrazzo

over ons

Met een rijke ervaring die teruggaat tot de vierde generatie, hebben we ons gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van tegels met oog voor detail. Onze passie voor interieur zorgt ervoor dat we steeds op zoek gaan naar unieke materialen.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan vakmanschap en klantentevredenheid. Ons team van ervaren vloerleggers wordt nauwlettend opgevolgd door een werfleider om ervoor te zorgen dat elk project met de hoogste standaard van kwaliteit en precisie wordt uitgevoerd. Bovendien geloven wij dat voor elke woning een prachtige natuursteen en /of keramische tegel bestaat, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook duurzaamheid en functionaliteit beidt.

Wij nodigen u graag uit om uzelf te laten inspireren en verrassen in onze showroom.

 

GESCHIEDENIS

Gesticht in 1919 heeft Boudolftegels een mooie geschiedenis.

 

Reeds in 1852 was er in de Vaartstraat een bedrijvenzone. De vaart in de Vaarstraat was een aftakking van het kanaal Nieuwpoort- Plassendale, die Verbinding had met de zee. De belangrijkste 4 bedrijven waren, leerlooierij Van Marleghem, handel in bouwmaterialen Dewaele, kolenhandel Dumarey en tuinbouwbedrijf Pieters. In 1919 kocht Gustaaf Boudolf de leerlooierij en bouwstoffenhandel. De activiteiten waren productie van cementtegels, betonwerkerij, bouwstoffenhandel en plaatsing. De productie van cementtegels was al gestart in 1912 en hield op te bestaan in 1964.

In 1982 nam de kleinzoon Marc G. Boudolf het familiebedrijf over en bouwde in 1991 een nieuwe eigentijdse toonzaal en richtte zich vooral op de groothandel in ceramiek. De huidige zaakvoerder Marc A. Boudolf bouwde de groothandel af en richt zich op de particuliere markt met de eigen plaatsingsdienst en heel wat unieke creaties, ideeën in een mooi kader.

 
Tegelfabriek G. Boudolf - Oude Catalogus Tegels - Vaarstraat Gistel
Boudolf tegels 1852
Nauwkeurige plaatsing van tegels Brugge - West-Vlaanderen
Afwerking plaatsen van tegels West-Vlaanderen - Torhout

visie

Maak kennis met een team van vakmensen die U begeleiden van uw keuze tot na de plaatsing.